« Back to all Headhunters in New York City

Getting in touch

Michael Page

622 3rd Avenue 29th Floor

10017 New York

United States of America

+1 212 661 4800

Michael Page

  • Active since 1976
  • 50+ employees

Welkom op het bedrijfsprofiel van Michael Page Nederland. Michael Page Nederland heeft meer dan 30 jaar (wereldwijd meer dan 40 jaar!) ervaring in de professionele werving en selectie. Gedurende deze periode zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste en meest gerespecteerde werving en selectie consultancy bedrijven, met meer dan 6.000 werknemers wereldwijd.

Hoewel de grootte van onze organisatie zijn voordelen kent, definieert het onze werkwijze allerminst – de aard van onze organische groei zit ‘m juist in het feit dat ieder kantoor is geïntegreerd in de regio die het dient. Dit betekent dat wanneer u als werkgever op zoek bent naar nieuw personeel, of als kandidaat opzoek bent naar een nieuwe baan, u kunt rekenen op een gespecialiseerde speler die de markt en regio waarin u opereert begrijpt en kan putten uit een uitgebreid internationaal netwerk dat in de loop der jaren zorgvuldig is opgebouwd.

Onze specialistische teams zijn ingericht naar industrie, dienstverband, salarisniveau en locatie, zodat uw personeelseisen, of eisen ten opzichte van een nieuwe baan worden behandeld door een professional die uw sector van binnen en van buiten kent. Meer informatie over onze expertise gebieden vindt u onder de “services” tab. Met meer dan 25 business disciplines wereldwijd zijn we ervan overtuigd bij te kunnen dragen aan uw succesvolle zoektocht naar geschikt personeel of een uitdagende baan.

Michael Page is located in: